9-10
Dec 2017
Nynäshamn

Julmarknad i Fiskehamnen

Under 2 magiska dagar är Fiskehamnen fylld med marknadsstånd där det säljs fårskinn, kransar, värmande mössor, vantar, leksaker och konsthantverk. Korv, sylt, ost och handgjorda praliner genuint skapade – det finns något för alla och såväl hårda som mjuka julklappar.

Inne bland bodarna och på den lilla scenen blir det magisk med granar och julbelysning, Jultomten kommer på besök och tar emot önskelistor, kanske åker han även vattenskidor. Ponnysarna står och gnäggar och bara väntar runt hörnet på att få ta en tur med alla små barn. Julsånger med olika körer blandas med dofterna från brända mandlar och grillad korv - en härlig stämning med allt som hör en traditionell julmarknad till.

Om vädret tillåter det så tänder vi värmande eldar och på krogar och caféer serveras allt från varm kryddad glögg, pepparkaka eller jultallrik till enklare lunch och saffranspannkaka som grädde på moset.

Vill du åka häst och vagn går det gratisturer, för stora och små, upp till centrum där vi bjuder på glögg.

Varmt välkommen till en magisk andra advent på vår skärgårds-julmarknad!
I siffror

536 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

Evenemang & biljetter i Nynäshamn

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook