2-11
Okt-Dec 2018
Södra Allégatan 4 Göteborg

Lightroom Introduktion

Introduktion till Lightroom och lättare bildredigering. Grundkurs där vi går igenom det du behöver veta för att komma igång.
Lightroom introduktions kurs riktar sig till nybörjare och till dig som vill lära dig grunderna i världens mest använda fotoredigeringsprogram. Varför lightroom? Det används idag av allt från professionella fotografer till nybörjare. Med dess enkla gränssnitt och smarta framkallningsmoduler kommer du att kunna effektivisera ditt arbetsflöde och få större koll på dina fotografier. Under kursen lär du dig att hitta i programmet och använda de vanligaste verktygen för redigering. Vi går igenom hela arbetsflödet från att importera bilderna, redigera och slutligen till färdig bild för export till tryck eller webb. Vi redigerar bilder tillsammans för att du som deltagare ska få insikt i vad som händer och varför det händer. Mästerfoto står för bildmaterialet och du får behålla bildexemplen efteråt och prova hemma.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 2 Oktober 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
Tisdag 13 November 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
Tisdag 11 December 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

102 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Södra Allégatan 4). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lightroom Introduktion, Södra Allégatan 4

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
September
Oktober