Lördag
2
December 2017
Hamnmagasinet Ungdomens Hus Umeå

Designmarknad på Hamnmagasinet!

Varmt välkomna till Hamnmagasinets designmarknad, en julmarknad med fokus på ungas hantverk, skapande och kreativitet. Här kan du som besökare ta del av allt från handgjorda smycken och mössor till kassetter med undergroundmusik och snygga prints! I vårt café kan man köpa fika och har man tid finns det brädspel att roa sig med över en kopp kaffe. Ta en paus från julstressen på stan och hitta istället unika julklappar skapade av Umeå unga kreatörer! Lördag 2 december 11:00-16:00! Välkommen!


Vill du sälja ditt hantverk på designmarknaden? Anmälan görs via formuläret på www.umea.se/hamnmagasinet Bordshyran är gratis för dig upp till 25 år, är du över 25 kostar det 200:- Det finns fortfarande platser kvar så anmäl dig redan idag!
I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

401 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Hamnmagasinet Ungdomens Hus natten mellan 19 och 20 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hamnmagasinet Ungdomens Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Designmarknad på Hamnmagasinet!, Hamnmagasinet Ungdomens Hus

Evenemang & biljetter i Umeå

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook