Söndag
3
December 2017
Mårdaklevs Naturskyddsförening Svenljunga

Julmarknad på vackra Klev!

Klev erbjuder en underbar miljö, inte bara under sommarhalvåret. För att ge er möjlighet att uppleva tidens vingslag här, även när mörkret och kylan letat sig hit, välkomnar vi Er till vår JULMARKNAD den första advent 3/12! Givetvis kommer här att finnas hantverksknallar, glögg, musik, smide, fina julklappar, juldofter, godis och allt annat som hör julens förberedelser till. Marknaden kommer att hållas både i husen kring Klevs Gästgiveri och i hembygdsgård och lanthandel. För den som blir hungrig kommer det under dagen att erbjudas en välsmakande och mycket prisvärd jultallrik på Klevs Gästgiveri, perfekt för den som inte orkar ett "riktigt" julbord =). Anmälan för jultallriken görs till Gästgiveriet på 0325-50025. Även kaffe och dopp finns att tillgå i vårt underbara café. Knallarna erbjuds kostnadsfri plats inomhus i något av våra vackra utrymmen på gården och det är först till kvarn som gäller! Det finns fortfarande möjlighet att vara med för dig som önskar sälja/visa något. Har du ett fåtal alster, kan du även lämna in och sälja dessa i den gamla lanthandeln på Klev som givetvis kommer att vara öppen! För att delta kontakta Jenny på 070-56 89 930 eller med fördel via mail på jennymw1985@gmail.com. Den första november önskar vi ha vår "Knallelista" klar.

Hjärtligt välkomna till JUL PÅ KLEV!

Ett samarbete mellan Mårdaklevs Naturskyddsförening, Klevs Gästgiveri, Ekomuseum Nedre Ätradalen och Studiefrämjandet.
I siffror

43 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

980 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mårdaklevs Naturskyddsförening). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julmarknad på vackra Klev!, Mårdaklevs Naturskyddsförening

Evenemang & biljetter i Svenljunga

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster