27-15
Okt-Dec 2018
GTS Konferens & Festvåning Göteborg

HARLOWMORDET

HARLOWMORDET - En klurig och spännande deckargåta som ger dig det lilla extra.
Harlowmordet är en deckargåta som spelas i fyra akter av professionella skådespelare. Mellan varje akt serveras det en maträtt och mellan akt 3 och akt 4 får alla åskådare gissa vem de tror är mördaren.

I akt 4 avslöjas det vem som är den skyldige och efteråt drar vi en lycklig vinnare ibland dem som har lyckats avslöja mördaren! I Eventligans Teaters nya och spännande deckargåta får vi lära känna en grupp poliser och följa dem i deras kamp emot den organiserade brottsligheten och deras strävan efter rättvisa och sanning. Det misstänks att någon i gruppen med poliser läcker information till den organiserade brottsligheten och någonstans längst resans gång kommer det också att begås ett mord. Det hela utspelas i en av Londons förorter och historian bjuder på såväl kluriga familjehemligheter och trassliga relationer som korruption och sant hjältemod. Detta är utan tvekan vår mest spännande historia hittills!
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 27 Oktober 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 17 November 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 15 December 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

137 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära GTS Konferens & Festvåning natten mellan 27 och 28 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(GTS Konferens & Festvåning). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HARLOWMORDET, GTS Konferens & Festvåning

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
September
Oktober