Fredag
16
Mars 2018
Kägelbanan Stockholm

Jonas Lundqvist, Kägelbanan, Stockholm

JONAS LUNDQVIST
Live på Kägelbanan, Stockholm 16/3

Dörrar: 19.00
Live: 20.00

Biljetter: 250 + service (Tickster.com)
Ålder: 18 år (13 år i målsmans sällskap)
-------------------------------------------------------------------------
”Jag är kitsch. Jag är tom. Jag är full av Rock'n'roll.”
- Jonas Lundqvist

Jonas Lundqvist startade redan som 11-åring det som skulle bli ett av Sveriges mest inflytelserika men också skandalomsusade band – Bad Cash Quartet, där han spelade trummor och skrev låtar. Ingen håla var för liten för att få en omgång av slacker-kidsen från Örgryte. Det var ett intensivt band med intensiva personligheter som än i dag i högsta grad är levande på den svenska musikscenen, bl. a. Martin Elisson och Adam Bolméus, idag i bandet Hästpojken.

Bad Cash Quartet splittrades 2004. Tre år senare släppte Jonas Lundqvist sitt första soloalbum – ADHD, då under namnet Jonas Game .

2012 kom Jonas första album under eget namn, med titeln "Så e de me de" där han samarbetade med Studio’s Rasmus Hägg och påbörjade utvecklingen mot det vi hör idag. 2016 släpper Jonas albumet ”Vissa nätter" och det är nu som allmänheten på allvar får upp ögonen för den egensinniga anti-entertainern. Låtarna ”Vissa nätter” och ”Pengar på fickan” blev stora låtar som letade sig in i allmänhetens öron.

23 februari 2018 släpps uppföljaren - Affärer. Vi möter Jonas som historieberättare som ger oss 9 st affärer, 9 st noveller om relationer. Albumet är producerat av Måns Lundberg och Petter Granberg.

Under våren ger han sig ut på en exklusiv turné.
I siffror

87 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

197 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kägelbanan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jonas Lundqvist, Kägelbanan, Stockholm, Kägelbanan

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Mars