2-7
Mar-Apr 2018
Gröna Lund-teatern Stockholm

Järvheden: Bra mkt sämre!

Järvhedens humor + musik = succé!
Thomas populära humorlåtar streamas hela 300 000 gånger varje månad! I den nya showen "Bra mkt sämre" lyckas Thomas förvandla världens ALLA låtar till humorlåtar genom att skriva om texterna till flera kända hits, samtidigt som han blandar in så mycket standup att publiken får ont i käkarna av skratt.

Thomas har 20 års erfarenhet från standup-scenen och har flera gånger prisbelönats för sitt härliga sätt att locka till gapskratt. Materialet för den nya showen har prövats ut på olika klubbscener i två år och har nu slipats fram till det allra bästa!

Med i showen är också gitarristen Robin Tinglöf, känd från Thomas tidigare turnéer "Seriöst roligt", "Från Big bang till happy ending", "Världens roligaste mellansnack", samt ”Vuxenkruxet".
I siffror

20 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

377 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gröna Lund-teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Järvheden: Bra mkt sämre!, Gröna Lund-teatern

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Maj