23-29
Jul 2018
Gotland

Gotland Grand Moppe Tour

Gotland Grand Moppe Tour är Tårtan Mopedoz moppeåkningsvecka på Gotland för klubbens medlemmar och speciellt inbjudna. På klassisk plåtmoppe (byggd före 1980) så tältar vi oss runt på Gotland. Vi bor alltid i fält på någon avsides plats vid havet och njuter på dagarna när vi moppar runt på sköna Gotländska vägar och stigar. Vårat bagage färdas i klubbens stora släp som dras av traktor dit vi vill. Resan är inte öppen för andra att bara falla in i ledet, här väljer vi sökande till de få platserna som inte besitts av klubbens medlemmar. På grund av en rad omständigheter så kan vi max vara 18 ekipage och det håller vi hårt på. Vi månar om klubbens sköna och gedigna intigitet som gör att vi deltagare får ut maximalt av denna vecka, utan strul och obekämligheter. 2018 så gör vi den här resan för den 16:de gången och tackvare att vi hållit gruppen homogen genom åren så har vi alltid uppnått vår målsättning; att få en skön semestervecka på moped.

I siffror

82 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gotland). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gotland Grand Moppe Tour , Gotland

POPULÄRT I Gotland JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Gotland

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
September
Oktober
December
Mars 2019