29-31
Mar 2018
Värtahamnen Stockholm

Cirquekryssningen

Då efterfrågan för en till temakryssning var stor efter den slutsålda Halloweenkryssningen 2017 - Sveriges Största Halloweenfest; som hamnade bland topp-10 populäraste evenemangen i Stockholm, så har vi valt att köra en systerkryssning till den under våren 2018.

Låt oss stolt presentera Sveriges Största Freakshow:

Cirquekryssningen 2018

Denna gång kör vi istället med en unik, galen och sällsynt blandning av de bästa aktörerna inom cirkus, burlesque, kabaré, cosplay, BDSM och ett massivt dansgolv med musikgenrér som t.ex. HOUSE - TRANCE - HARDSTYLE - RnB - TECHNO - 70’80’90’ HITS, m.m. Denna kryssning kommer också utan tvekan bli ett av årets mest omtalade och upplevelserika evenemang.

En upp- och nervänd festkryssning där allt kan gå fel och där ingenting kommer vara rätt: På din högra sida cyklar en clownapa förbi dig och på din vänstra sida har du en svärdslukare. Bakom dig står en kinky påskhare som vill visa dig vårt Red Room och framför dig har du glamourösa akrobater hängandes från taket, snurrandes i ringar. Till din egen förtjusning ser du dansande människor i latexkläder på scen, samt artister vars musik och toner omfamnar den blodröda konsertlokalen. Välkommen till en magisk fantasi bortom de röda gardinerna...

- Artister/DJs: TBA.

- KLÄDSEL Allt mellan burlesque till korsett och fluga till BDSM-plagget som legat hemma och dammat i en evighet till nitar, cirkus, cosplay, halloween-dräkten, läder, latex; you name it, The kinkier, the better!

- INSTAGRAM Den officiella hashtaggen för evenemanget är #cirquekryssningen. Följ och tagga oss med @cirquekryssningen för att få chansen att synas på vårt flöde.

- BILJETTER Early Bird från 690kr/person (B-hytt, 4-manna). Då förra eventet sålde slut ber vi er boka i god tid för att garantera era platser.

- TIDPUNKTER Evenemanget sker under påsklovet med båten Romantika mot Riga, Lettland med avfärd från Värtahamnen, Skärtorsdagen den 29:e Mars 2018 klockan 17:00. Fartyget är i land i Riga i 6h och 30min. Ankommer tillbaka till Stockholm, Lördag den 31:a Mars klockan 10:30.

- INCHECKNING Öppnar kl.15:15 med LAST? ?CAL?L kl.16:15. Kom därför i god tid då tusentals människor kommer befinna sig i terminalen samtidigt!

- FOTOGRAFER/VIDEOGRAFER För att fotografera och filma på vår kryssning med DSLR-kamera eller liknande utrustning krävs fotoackreditering. Ansök genom att skicka din portfolio och relaterat material till [email protected].

- RESEHANDLING Giltigt nationellt ID eller pass är ett måste om ni ska kunna resa med fartyget. Observera att svenskt körkort inte är godkänt som giltig resehandling.

- ÅLDERSGRÄNS: 18+

För samarbeten, sponsring och pressrelaterade frågor mejla: [email protected]

#cirquekryssningen

I siffror

95 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

371 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Värtahamnen natten mellan 16 och 17 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Värtahamnen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cirquekryssningen, Värtahamnen

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti