Söndag
5
Augusti 2018
Gröna Lund Stockholm

Robert Plant & The Sensational Space Shifters på Grönan Live!

Robert Plant har mer än 50 år bakom sig i rockbranschen, bland annat som sångare i det legendariska bandet Led Zeppelin, och han har röstats fram som "the best lead singer of all time" av tidningen Rolling Stones läsare.

Tillsammans med sitt band The Sensational Space Shifters tar han sin publik på en musikalisk resa bland rock, blues, bluegrass, folkmelodier och country. De gjorde en bejublad konsert för en stor publik i juli 2015 och i år är de äntligen tillbaka!

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats så därför rekommenderar vi att du är ute i god tid.
I siffror

806 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

348 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gröna Lund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Robert Plant & The Sensational Space Shifters på Grönan Live!, Gröna Lund

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Maj