• Evenemang idag
Måndag
19
Februari 2018
Alingsås bibliotek Alingsås

Författarbesök: Maria Gustavsdotter

Maria Gustavsdotter har gjort succé som författare av historiska romaner. Nu är hon aktuell med Ylvas bok, som är den efterlängtade fjärde delen i hennes historiska romanserie Prästdöttrarna. Hör henne berätta om sina böcker och de historiska händelser som berättelserna bygger på!

Maria Gustavsdotter har gjort succé med sina historiska romaner, inte minst serien Prästdöttrarna där vi får möta Ulrika, Katarina, Ebba och Ylva på 1600-talet. Dessutom har Maria medverkat i Historiska Medias populära bokserie Släkten, med boken Helenas hämnd. 2017 gav Historiska Media ut hennes hyllade roman Den gyllene hårnålen, som är inspirerad av prinsessan Cecilia Vasas spännande levnadsöde.
+ Visa hela texten

I siffror

19 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Alingsås bibliotek natten mellan 25 och 26 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Alingsås bibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarbesök: Maria Gustavsdotter, Alingsås bibliotek

POPULÄRT I Alingsås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Alingsås

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
April
Maj
Juni
Juli
September
Oktober
November 2019