Lördag
10
Mars 2018
Rundelsgränd 2A Uppsala

Heldagskurs: Utveckla din koncentration

Alla vill vi utveckla vår koncentration. Men ofta känner vi oss fångade i oändliga distraktioner. På denna kurs kommer vi att lära oss hur vi kan fördjupa vår koncentration genom enkla meditationsövningar, och hur vi kan behålla vårt fokus i vardagen. På detta sätt kan vi vara mindre stressade och mer effektiva i allt vi gör. Vi kommer också att betona meditationer på vårt sinnes klara natur för att stilla vårt sinne. Detta kommer i sin tur att visa oss vilken stor potential ett stilla sinne har koncentration, frid och återhämtning.

Den här kursen fungerar som en perfekt förberedelse till vårt påskretreat som handlar om just koncentration.


Kursledare: Kelsang Jangdom
Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk 2010. Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i norden och bott 9 år i Oslo. Sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.
Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av Buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar.

Tid: 10:30-16:30
Biljetter: https://mediteraistockholm.se/uppsala/#tab-id-19
I siffror

79 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Uppsala JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Uppsala

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Mars