9-16
Apr 2018
Rundelsgränd 2A Uppsala

Lugn: 2-veckors meditationskurs

Stress finns överallt. På denna kurs emellertid kommer du att lära dig olika andningsmeditationer för att utveckla ett lugn inombords. Ett lugnt sinne är ett positivt, kreativt och omtänksamt sinne. Du kommer dessutom att lära dig olika förhållningssätt för att förhindra att stress uppstår lika mycket i framtiden.
Genom att njuta av enkla meditationer kommer du så småningom att upptäcka den potential ditt sinne har för frid och lycka och hur detta kan berika ditt liv och inte minst andras.

Varmt välkomna!

Lärare: Kajsa Norbäck
Kajsa är född och uppväxt i Uppsala. Hon kom i kontakt med Kadampabuddhism på Tara Center i Stockholm 2012 och var med och etablerade filialen i Uppsala 2016. Kajsa utbildar sig i beteendevetenskap och psykologi på Uppsala universitet. Hon har en naturlig förmåga att kommunicera de kraftfulla och praktiska fördelarna med meditation och Buddhas läror på ett varmt och tydligt sätt.

Tid: 19:00-20:30
Biljetter: https://mediteraistockholm.se/uppsala/#tab-id-7
I siffror

234 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

Evenemang & biljetter i Uppsala

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook