• Evenemang idag
Fredag
13
April 2018
Studio HPKSM Göteborg

Lava Bangs + SaidArtch | Klubb 8

Den lokala trion Lava Bangs har legat lågt ett litet tag men nu är dom tillbaka med pompa och ståt! På klubb 8! I den svettiga källaren! Support är SaidArtch som tog Pustervik med storm förra gången dom var här, spännande.

Den här kvällen höjer vi pulsen och dansar vidare mot ljusare tider och uteserveringar.

Trion Lava Bangs från Göteborg kombinerar lek och allvar i sin skramliga och smittsamt melodiska indiepunk. De är kända för sina spelningar där musiken levereras i festligt explosiva urladdningar som lämnar ett bestående leende på allas läppar. Skivan Quit Continue som är producerad av Henryk Lipp (Thåström, Freddie Wadling, Håkan Hellström m.f.l.) vann pris för ”Årets hårdrock 2016” på Manifestgalan med motiveringen att bandet raserar barriärer mellan subkulturer och bygger broar mellan musikaliska uttryckssätt. Kalla det hårdrock, punk, riot grrl, pop - Lava Bangs tar de smarrigaste godsakerna ur påsen och serverar dem lättsamt, argt och ärligt!

Bandet SaidArtch experimenterar med det klassiska rockidealet. Med hjälp av de tre bandmedlemmarna kastas vi in i en värld av mäktig stämsång, slamriga cymbaler och tydliga budskap. Den kompromisslösa attityden går inte att missa, de är här för att stanna. Med deras första EP In the Beginning of Time undersöker bandet allt ifrån punkvariabler till den välkända distade rockgitarren. Nu i vår kommer deras andra EP där de inte är rädda för att säga vad de tycker. Med inspiration från uråldriga strukturer och brännande irritation har ilskan varit en tydlig ledstjärna för musiken.

DJ: Poppets-Lina & Klubb 8

18 år
100 kr
21:00-02:00
I siffror

210 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
Januari 2025