Tisdag
13
November 2018
Åhaga, Borås Borås

Opera och Operettgala - Borås Symfoniorkester

Denna kväll kommer en av Sveriges mest välkända och älskade artister att stå på vår scen. Loa har sjungit de flesta av de stora rollerna inom både opera och operett. Titelrollen i Trollflöjten, Tintomara, Falstaff, Wozzeck och Läderlappen på Kungliga Operan, Don Giovanni på Drottningholm, Cavalleria Rusticana och Pajazzo på Göteborgsoperan och många fler. I den något lättare genren har han på Oscars sjungit i La Cage aux Folles och för sin fantastiske Higgins i My Fair Lady fick han Guldmasken. Stor succé gjorde han internationellt som Escamillo i Peter Brooks berömda La Tragédie de Carmen i Paris och New York; denna roll resulterade även i en film. Med sin stora bredd har han också imponerat i populära radio- och TV-program. Även på teaterscenen, nu senast under våren 2018 i sin prisade roll som Salieri, Mozarts ärkerival, på Folkoperan. Att vi lyckats locka denne gigant med sin stora charm och välklingande stämma till Borås gör oss, och säkert vår publik, överlyckliga!
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 13 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Åhaga, Borås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Opera och Operettgala - Borås Symfoniorkester, Åhaga, Borås

POPULÄRT I Borås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Borås

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Oktober
November
December
Januari 2019