• Evenemang idag
Lördag
17
November 2018
Svarta Örnshuset Halmstad

Livequiz på Svarta Örnshuset

Succén fortsätter! Nu med en delvis ny och helt fantastisk ensemble! LiveQuiz på Svarta Örnshuset har etablerat sig och publiken strömmar till från alla håll. I höst är det premiär för en helt ny omgång LiveQuiz. Den tredje i upplagan av detta trevliga, uppskattade och välbesökta event.

LiveQuiz-ensemblen presenterar hela 18 nummer av musikaler, sång, sketcher och monologer, live på scenen. Efter varje nummer får publiken en fråga att besvara i Quizkrysset. Det serveras en trerätters meny med utsökt mat från Svarta Örnshusets härliga meny mellan akterna. Mingel i baren från kl.18.00. Allt avslutas med prisutdelning till det vinnande laget, följt av våra mycket eftertraktade extranummer på scen.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 17 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

38 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Svarta Örnshuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Livequiz på Svarta Örnshuset, Svarta Örnshuset

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Halmstad

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
November
December