• Evenemang idag
Fredag
27
Juli 2018
Gangvidefarm, När, Gotland Gotland

Lenny är tillbaka (och han är förbannad) - en pjäs om Lenny Bruce

Lenny Bruce var en kontroversiell komiker och satiriker under 50–60 talen i USA som bröt isen i den konservativa amerikanska mediavärlden genom underground-humor och skämt som alla kunde relatera till och tankar ingen vågade uttrycka.
Lenny Bruce anses vara en av grundarna av ståuppkomiken och inspirerar fortfarande komiker världen över. Han dog 1966 endast 40 år gammal i en överdos. 2003 bad New Yorks guvernör George Pataki officiellt om ursäkt för den förföljelse Lenny Bruce utsatts för av myndigheterna. I föreställningen får vi höra Lenny Bruce berätta från sin grav sin sida av historien. Med ömhet, vördnad och stor humor framför Lenny berättelsen om sin barndom, sitt förhållande till sin mor, sitt livs kärlek Honey Harlow och sin frustration och ilska på det system som förstörde honom.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 27 Juli 2018 19:30 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Gangvidefarm, När, Gotland
Lördag 21 Juli 2018
I siffror

11 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gangvidefarm, När, Gotland). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lenny är tillbaka (och han är förbannad) - en pjäs om Lenny Bruce, Gangvidefarm, När, Gotland

POPULÄRT I Gotland JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Gotland

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Juli
Augusti