Torsdag
18
Oktober 2018
Estrad Södertälje

Stacey Kent, Jim Tomlinson och Claes Crona Trio

Stacey Kent (USA). En världsstjärna kommer till Sverige! Jim Tomlinson, tenorsax (UK) med Claes Crona, Hans Andersson & Johan Löfcrantz Ramsey. ”Vissa musiker utvecklar framgångsrika samarbeten över tid. Men Stacey Kent och Jim Tomlinsons besynnerliga kemi slog till direkt, som om de var passande bitar i ett gemensamt musikaliskt pussel. Under en 20 år lång karriär har framgångarna varit många. En serie med prisbelönade album med standards ledde vidare till ett rikt och varierat uttryck som nådde sitt zenit på senaste albumet ”I Know I Dream”, som tilldelades ”Jazz Vocal Album of the Year” på Jazz Japan Awards 2018. Med varje ny skiva finslipas deras unika stil, med Stacys uttrycksfulla och förfinade röst och Jims talanger med komposition, arrangemang och produktion. Tillsammans med Claes Crona Trio presenterar Stacy och Jim ett brett program med låtar som visar upp deras individuella och kombinerade skicklighet.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 18 Oktober 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Estrad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stacey Kent, Jim Tomlinson och Claes Crona Trio, Estrad

POPULÄRT I Södertälje JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Södertälje

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Augusti
September
Oktober
November
December
Januari 2019
Maj 2019
Juni 2019