• Evenemang idag
28-29
Sep 2018
Yogahuset Falun, Garvaregatan 1, “Rosa kyrkan” Falun

Lär dig meditera

Är du en av de som tänkt att du borde börja meditera? Då är denna kurs för dig.Del I: Introduktion | Fredag 28 september 18:30-20:00 (75kr)
Del II: Fortsättning | Lördag 29 september 12:00-16:00 (300kr)
Föranmälan krävs och man kan anmäla sig på del I, eller del II eller båda.På denna kurs kommer du att lära dig grunderna i meditation och enkel buddhistisk filosofi. Du kommer att få lära dig enkla och praktiska meditationer som du sedan kan fortsätta öva på hemma för att finna en djupare ro och glädje i livet – med ett varmt och öppet hjärta.Tara Centers huvudlärare, Kelsang Jangdom, håller kurserna som inkluderar både rogivande meditationer och inspirerande föreläsningar. Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk 2010. Med glädje och lätthet förmedlar han de kraftfulla fördelarna med modern buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar - på ett sätt som är lätt att praktisera och ta till hjärtat.Anmäl dig på: https://mediteraistockholm.se/falun/#tab-id-2Dela evenemanget på facebook: https://www.facebook.com/events/2216171215282930/

I siffror

313 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

Evenemang & biljetter i Falun

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook