• Evenemang idag
Torsdag
25
Oktober 2018
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

SAMTAL PÅ DUNKERS: ERIK NIVA

Erik Niva är sportjournalist på Sportbladet och Viasat Fotboll. Han kallas ofta Sveriges vassaste fotbollsskribent och har tilldelats otaliga priser och utmärkelser som exempelvis Svenska Fans stora läsarpris Guldskölden 25 gånger, Publicistklubbens pris Guldpennan och blivit utsedd till Årets sportjournalist av Sportjournalisternas Klubb. Han har även medverkat i På Spåret tillsammans med Charlotte Gyllenhammar. Erik Niva är aktuell med inte mindre än två böcker: Vår fotboll och Världens industri. I dessa har han undersökt det växande gapet mellan gräsrotsrörelse och glamourvärld, mellan leriga kvartersplaner och dagens toppfotboll. Välkomna till ett samtal om fotbollen både lokalt och globalt.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 25 Oktober 2018 18:30 Boka hos Ticketmaster
Tips på boenden nära Dunkers Kulturhus Konsertsalen natten mellan 25 och 26 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SAMTAL PÅ DUNKERS: ERIK NIVA, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Oktober
November