Hotel Diplomat Stockholm

Strandvägen 7c • Stockholm
På exklusiva Strandvägen hittar du Hotel Diplomat, som ligger i en imponerande jugendbyggnad från tidigt 1900-tal och har fantastisk utsikt över Nybroviken. Här erbjuds en restaurang med sommarterrass, och som gäst har du fri tillgång till hotellets spa. Wi-Fi är gratis.

De moderna interiörerna på Hotel Diplomat är ritade av den kände arkitekten Per Öberg, som kombinerade klassisk elegans med samtida design. Alla rum har mörkläggningsgardiner, en generös arbetsyta och kvalitetssängar från Dux med exklusiva sängkläder. Lyxiga badprodukter och platt-TV med gratis video-on-demand ingår i alla rum.

På hotellrestaurangen T/Bar används färska, närproducerade råvaror för att skapa klassiska svenska rätter med en nypa medelhavsinspiration. På sommaren är terrassen det idealiska stället att njuta av utsikten över Nybrovikens vatten. Efter en innehållsrik dag i Stockholm kan du koppla av med ett glas champagne eller en cocktail i baren.

På hotellet finns ett rymligt, välutrustat gym, en bastu och en bubbelpool.

Diplomat ligger bara 300 meter från Dramaten. Lokalbussar stannar precis utanför hotellet. Skärgårdsbåtar avgår regelbundet från kajen på andra sidan gatan.

Tillgängliga rum på Hotel Diplomat Stockholm

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Diplomat Stockholms olika rumstyper

Söndag 9 Maj t.o.m Måndag 10 Maj - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Detta eleganta rum har utsikt över gården och erbjuder bland annat en DUX-säng i hög kvalitet, minibar och platt-TV med gratis video-on-demand.
Rum Standard Queen - Ingen återbetalning
Ett mindre dubbelrum med utsikt över gårdsplanen, en DUX-säng, minibar och platt-TV med gratis video-on-demand.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior - Ingen återbetalning
Rum designat av Per Öberg med en stor DUX-säng, utsikt över gårdsplanen och en platt-TV med gratis video-on-demand. Vissa rum har badrum med teakpanel och marmorgolv.
Dubbelrum eller Tvåbäddsrum Deluxe med havsutsikt - Ingen återbetalning
Rum designat av Per Öberg med utsikt över Nybroviken och gatan, 1 stor DUX-säng och platt-TV med gratis video-on-demand.

Fler hotell i Stockholm