Restaurangveckan i Borås växer i både storlek och popularitet.

När det den 17-21 februari är dags för Restaurangveckan i Borås är det med rekordmånga deltagande restauranger. Från endast nio restauranger premiäråret 2013 till tjugotalet i år.

- När staden växer så blir även våra krögare viktigare och viktigare, och de är en stor del utav ett välmående kvällsliv i alla stadskärnor. Att de engagerar sig och skapar en sådan här vecka tillsammans för att erbjuda alla Boråsare en chans att testa på vårt fantastiska restaurangutbud är väldigt roligt, säger Moa Lohne, projektledare Borås City.

Under Restaurangveckan tar var restaurang fram en meny bestående av tre förrätter och tre varmrätter. Gästen kan sedan välja en förrätt och en varmrätt för endast 225 kronor.

- Hand i hand skapar stadens krögare en vecka där vi med förmånliga priser fyller stadens krogar med uteätare! Genom trevligt umgänge över mat och dryck visar vi upp vår bästa sida av krogstaden Borås, säger Klas Tryborn, initiativtagare till Restaurangveckan.