• Evenemang idag
Lördag
2
Mars 2019
Restaurang Sällskapet, Skövde Kulturhus Skövde

Brandy Row (London), Stoppa Tjuven (Skövde) och DJ Ron Hazel (Falköping)

Nästa datum för Skövdes egna Pop-Up Klubb "It'd be a lot cooler if you did" är lördagen den 2 Mars. Vi är väldigt peppade och hoppas du blir det med. Fint besök ifrån London, premiär för Skövdes nyaste all-star band och såklart en fantastisk DJ. 100 spänn i dörren, 18 år, och prata inte med hat i munnen.
Välkommen!-Andreas Brandy Row, Rock'n Roll Poet (London)Brandy Row har ett ben i varje del av populärkulturen som jag älskar. Han är Punkare, Singer-Songwriter, Rock’n roll entusiast, författare och en fantastisk historieberättare. Om Bob Dylan, Bill Hicks och Joe Strummer hade startat ett band så kunde det antagit gestalten av Brandy Row. Efter många år i olika punkband i London, där The Gaggers förmodligen varit mest namnkunniga, så fokuserade Brandy 2012 sin energi på solomaterial. Han har sedan dess släppt ett gäng singlar, en EP, och turnerat mer eller mindre konstant med London och New York som utgångspunkt. Han har också gjort radioprogram och spelningar tillsammans med Glen Matlock (Sex Pistols, ni vet han som kunde spela men inte var lika dum i huvudet som Sid Vicious) och hyllats av densamme. Om du överhuvudtaget har ett intresse för rock’n roll så vill du inte missa det här. Brandy är ett One-Man band som förtjänar din uppmärksamhet. https://open.spotify.com/album/7zslaks3XInWCgjlFDMiYH?si=ZL30H6e1RQK02VYEzSF4FwStoppa Tjuven, Country'n Roll (Skövde)Stoppa Tjuven är ett fantastiskt bandnamn. Man läser det automatiskt med ett utropstecken. Det här är en naturlig fortsättning på svenska av musikerna från Erik Törnqvist and the Rivers. Country och tidig Rock’n Roll blandas med en fingertoppskänsla för popmelodier som bygger broar över genres och generationer. Det är Rock’n Roll för knegarens husvagnssemester. Johnny Cash möter Magnus Uggla. Sångaren och navet i det här bandet är såklart Skövdes enda riktiga punkare. Johnny the rocker på riktigt. Erik Törnqvist har tagit ett stort steg som textförfattare i och med skiftet till svenska. Och däri ligger kanske det geniala med bandnamnet. Även om Stoppa Tjuven har ett sväng som lär tilltala en bredare publik och där även borgarna kommer försöka stampa takten lyckligt ovetandes så är det inte svårt att förstå vem tjuven är. Det här är ändå punk i dansbandskostym. Premiärspelning till trots så står det idel rutin på scenen. Medlemmar ifrån Neverstore, Blisterhead och Ammotrack gör Stoppa Tjuven till Skövdes mest rutinerade nykomling.https://open.spotify.com/track/4CwKmEyVHjaRHjYOQkCgMc?si=80qklTJ_QMaA_xW3_274ggDJ: Ron HazelLjudteknikernas ljudtekniker har smekt öronen på ett fullsatt Ullevi i tjänst hos Freddie Wadling, turnerat Berlin i en hippiebuss med Carl Einar Häckner och i många år rattat obskyr Rock'n Roll i hans egna studio. Scenmästare på världens största teater och tillika kvällens DJ. "Tänk att bara få ta ett öppet G på den"

I siffror

261 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Skövde JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Skövde

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj