• Evenemang idag
Tisdag
28
Juni 2022
Nöjesgrytan Helsingborg

KULIJUNI 28 juni H22-special

Kulijuli 2022
EFTERLÄNGTAD PREMIÄR FÖR ÅRETS FÖRSTA KULI(JULI)JUNI
I premiären, som smygstartar (utan att just smyga emellertid) redan den 28 juni, lovar vi en festlig och fullmatad gryta med ett stort artistuppbåd, i härlig blandning av genrer som tilltalar alla smaker.

När Helsingborgs stora välfärdssatsning – H22 – går mot sitt slut, passar Kulijuli på att starta upp sommarens begivenheter med dunder och brak. Vi har nämligen lyckats boka in den världskända operasångerskan Malena Ernman till premiären. Det blir en afton att minnas. Och dessutom kommer Kulijulifavoriterna Christina Lindberg och Jan Johansen att skapa magi i Nöjesgrytan. Givetvis blir det även efterlängtad allsång, humor och show. Allt i en fantastisk mix av nationella stjärnor till lokala pärlor. Och… såklart, tävlingar och utlottningar. Missa inte förshowen med Joyvoice [Sveriges största körkoncept] och Bollbrolyckan [med stjärnor från Helsingborgs eget nöjespalats], som startar kl. 18.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 28 Juni 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

664 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesgrytan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. KULIJUNI 28 juni H22-special, Nöjesgrytan

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Oktober