• Evenemang idag
Lördag
6
April 2024
Härnösands Teater Härnösand

Bamse och Sjörövarskatten

Varmt välkomna till en spännande teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med världens starkaste björn Bamse. Bamse och Sjörövarskatten är en nyskriven teaterföreställning för hela familjen. En spännande och fartfylld show där vi förutom Bamse även får träffa Lille Skutt, Kapten Buster och Stollen.
Äventyret börjar på Farmors vind där Bamse och Lille Skutt hittar en gammal skattkarta. Den väcker äventyrslusten och de ger sig iväg på en resa till Söderhavet. Väl på plats märker de att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen sjörövaren Kapten Buster och hans tokiga major, Stollen. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ettäventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

50 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Härnösands Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bamse och Sjörövarskatten, Härnösands Teater

Evenemang & biljetter i Härnösand

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster