Onsdag
1
Maj 2024
Örebro Konserthus Örebro

Laura

Att få ett verk specifikt komponerat åt sig är en exklusiv upplevelse. Låt oss likna det vid ett annorlunda samarbete. Tonsättaren skapar ur sitt inre men också, och i allra högsta grad, med inspiration av den musiker hen komponerar för. Britta Byström har komponerat denna musik speciellt åt och genom Laura Michelin. Att vara har sina utmaningar. Att som Anton Eberl vara både elev till och en nära vän till Mozart, och senare även nära vän till Beethoven – och som om det inte räckte och blev över – också uppskattad av Schubert, det måste ha varit krävande. Kan hända finner vi att Eberl nuförtiden hamnat något i skuggan av dessa andra storheter, men han var mycket uppskattad av sin samtid och vi vågar lova, han är en tonsättare väl värd att lära känna!
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Onsdag 1 Maj 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Laura, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Örebro

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April
Maj
Juni
Juli
September
Oktober
November
December
April 2025