Tisdag
17
September 2024
Kulturhuset Najaden Halmstad

Norrbotten Big Band med Linnea Henriksson - ledning av Joakim Milder

Norrbotten Big Band möter Linnea Henriksson
Det blir ett spännande möte och kärt återseende när Linnea Henriksson, känd för sina personliga texter och starka scennärvaro, återförenas med Norrbotten Big Band, ett av landets mest progressiva och spännande storband, för en efterlängtad Sverigeturné.

Linnea Henriksson kommer från Halmstad och är en svensk popsångerska och låtskrivare med förmågan att kunna göra vilken scen som helst till sin egen. Nu, i september, ska hon lämna över sin musik till Norrbotten Big Band och ge dem fria händer att med egenskrivna arrangemang presentera låtarna på helt nya sätt. Med sig har hon även sitt liveband och publiken kommer både känna igen Linneas värld och höra låtarna som om det vore första gången.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 17 September 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

15 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset Najaden). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Norrbotten Big Band med Linnea Henriksson - ledning av Joakim Milder, Kulturhuset Najaden

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Halmstad

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November