Lördag
22
Juni 2024
Emmas MusikTrädgård Partille

Patrik Isaksson

Tror inte att vår folkkäre artist Patrik Isaksson, behöver någon större presentation. Han är en av Sveriges mest kända och bästa låtskrivare. Många som väljer att ha hans låtar vid dop och bröllop, för att texterna är så välskrivna och vackra. Med sina fina låtskatter besöker han oss nu, ännu en gång! Mellan sångerna berättar han om sin musikaliska resa. Sist fick han oss även att både sjunga i grupper och i allsång! Jätteroligt! Han har humor och bjuder verkligen på sig själv. Det är en intim show och han underhåller oss med sina egenskrivna låtar, gamla hits från förr och nyskrivna. Detta är en jättemysig show för dig som gillar att sitta och njuta av fina melodier och texter. Örongodis utlovas. Packa din picknickkorg eller/och köp dryck och lättare maträtter på plats.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 22 Juni 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Emmas MusikTrädgård
Lördag 8 Juni 2024
I siffror

6 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden i Partille natten mellan 22 och 23 Juni.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Emmas MusikTrädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Patrik Isaksson, Emmas MusikTrädgård

POPULÄRT I Partille JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Partille

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni