Lördag
11
Maj 2024
Arena Skövde Skövde

SM I DANS 2024 - Lördag

10-11 maj 2024 - Sveriges officiella mästerskap i danserna, bugg, boogie woogie, rock´n roll, lindy hop och dubbelbugg, arrangerat av Candanza DF i samarbete med Svenska Danssportförbundet.
Här delas Riksidrottsförbundets plaketter ut och medaljörerna skrivs in i historieböckerna. I samband med mästerskapet anordnas även en nybörjartävlingen Billingebuggen med fokus på barn och ungdomar. Här kommer Svenska eliten göra upp om titeln Svenska mästare i danserna bugg, boogie woogie, rock´n roll, lindy hop och dubbelbugg. Nybörjartävlingen Billingebuggen och kvaltävling till SM kommer att ske på fredagen och under lördagen äger Svenska mästerskapet rum med finalerna som mäktig avslutning innan festligheterna avslutas på kvällen med en trevlig bankett.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 11 Maj 2024 09:01 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Arena Skövde). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SM I DANS 2024 - Lördag, Arena Skövde

POPULÄRT I Skövde JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Skövde

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj