Fredag
8
November 2024
Tryckhallen i Hwitans Trädgård Falkenberg

Aaron Lee Tasjan (US)

Aaron Lee Tasjan har hittills gjort fyra utsökta och kritikerrosade album och i år släppte han sitt femte: "Stellar Evolution". Han har turnerat världen över i eget namn, i Skandinavien flera gånger, och som gitarrist med New York Dolls. Han var med och bildade och skrev allt låtmaterial för Semi Precious Weapons. 2021 blev han Grammy-nominerad för låten “Diamond Studded Shoes” som Yola spelade in och på senare tid har Tasjan producerat Mya Byrnes album "Rhinestone Tomboy" som hjälpte att etablera henne som en av de första Americanaartisterna som är öppet trans. En flitig mångsysslare alltså, men framför allt en omåttligt begåvad artist, sångare, gitarrist och låtskrivare som äntligen återvänder till Rootsyland i höst!
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 8 November 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tryckhallen i Hwitans Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Aaron Lee Tasjan (US), Tryckhallen i Hwitans Trädgård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Falkenberg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti
September
Oktober