Torsdag
15
Augusti 2024
S:t Nicolai Gotland

Gentlemen och Gotland Brass

Ni som missade vårens succéartade föreställningar med BeeGees-låtar framförda av "Gentlemen" och Gotland Brass får nu en chans till!
Bee Gees var en pop-, rock- och R&B-grupp bildad 1958 i Brisbane, Australien. Gruppen bestod av bröderna Barry, Robin och Maurice Gibb som ursprungligen kom från Isle of Man. Bee Gees blev internationellt kända i pop-kretsar för sina många hits under slutet av 1960-talet och början av 1970-talet. Under 1970-talet gick Bee Gees genom en period där deras musik visade tydliga influenser av funk och R&B till att, i och med Saturday Night Fever-soundtracket, bli en av de största disco-grupperna. Bland de discohits gruppen spelade in till Saturday Night Fever åter- finns bland annat Stayin’ Alive, Night Fever, och Jive Talkin’ – låtar som blivit klassiska inom genren.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 15 Augusti 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

5 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(S:t Nicolai). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gentlemen och Gotland Brass, S:t Nicolai

POPULÄRT I Gotland JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Gotland

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Augusti