Söndag
18
September 2016
Partille Arena Partille

Miriam Bryant

100 kronor
Biljetter på www.partillearena.se

Miriam Bryant har flängt land och rike runt hela sommaren. Alla stora scener i alla små som stora städer. Nu är det dags att komma hem. Hon gör sin största egna inomhusspelning någonsin när hon nu inviger konsertverksamheten i Partille arena.
Miriam Bryant är uppvuxen i Utby och ställer du dig på taket på Partille arena så ser du nästan hennes hus. Därför känns det alldeles självklart att denna superstjärna ska få inviga arenans konsertverksamhet. Och att hon, efter en lång lång konsertsommar, får fira sin homecoming med att själv bestämma hur den ska se ut. Miriams favoriträtt serveras i restaurangen, hennes favoritdrink hälls upp i baren och i högtalarna spelar vi Miriams favoritlåtar just nu. Allt för att hon ska känna sig riktigt hemma.

Sedan hennes medverkan i Så mycket bättre hösten 2015 har Sverige legat för hennes fötter och i höst har hon tänkt att göra klart sin andra platta, men naturligtvis passar hon på att besöka oss först.

Biljetter

Biljettpriset är satt till 90 kronor plus avgift, totalt en hundralapp, och vi räknar med lapp på luckan så vänta inte för länge med att boka! OBS! Om ni köper biljetter med ert Nordea-Visakort så måste ni öppna upp det för Alla internetköp 60 min annars får ni felmeddelande.

För dig som har funktionsnedsättning

Kontakta oss direkt på vår epostadress [email protected] så hjälper vi dig med att ordna biljetter till evenemanget.

Åldersgräns

Ingen åldersgräns men ståplats på parkett där vi rekommenderar en ålder på minst 13 år på grund av eventuell trängsel.

LYSSNA:

https://www.youtube.com/watch?v=Hlmp-uQMyDM

Under invigningsveckan erbjuder vi gratis evenemangstrafik tur och retur med buss mellan Göteborg och Partille.
Utresa från Nils Ericsson-terminalen mellan 18-21.
Hemresa från Partille arena mellan 23 - 02.
Bussresan ingår i biljettpriset och är i mån av plats, vi har tre bussar som kör i skytteltrafik så kommer du inte med den första så dröjer det inte länge till nästa.
I siffror

28 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

294 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden i Partille natten mellan 12 och 13 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Partille Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Miriam Bryant, Partille Arena

POPULÄRT I Partille JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Partille

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni