1-3
Dec 2017
Wira Bruk Österåker

Sagolik Julmarknad

För tredje året i rad har vi den stora glädjen att bjuda in till Wiras Sagolika Julmarknad helgen första advent!

Vi har byggt ytterligare fem utebord och nya samt gamla försäljare av lokala delikatesser, gediget hantverk och diverse godsaker står redo att föreslå årets julklappar till Er! Konstsmidesbutiken är full av smedernas vackra alster. I gamla smedjan kommer ässjorna än en gång att tändas och smederna låta sina släggor falla mot städen. Hör gammelsmedens berättelser i gamla smedjan lördag och söndag kl. 12.00 samt kl. 14.00.

På vår utomhusutställning kan du lära dig mer om Wiras mystiska väsen och magiska historia. Fen Glittra Feystofftra Rosvinga bjuder in alla barn till ansiktsmålning i sin boning. Eldar, ljus, glögg, granar och halmbalar kommer att göra allt för att få dig i julstämning. Ät en jultallrik i Tingshuset eller ta något gott att äta i handen ute på marknaden. Tomten kommer även i år att ta emot barnens (och även vuxnas) önskelistor i sin bod. Behöver ni vila benen en stund kan ni ta en tur på en hästdragen vagn med lyktor och bjällerklang i en fantastisk miljö! I år kommer julstämningen att förhöjas ytterligare eftersom folkmusiktrion "Lite av varje" framför klassiska julbitar på dragspel.

När?
Fredag 1/12 kl. 12.00-16.00
Lördag 2/12 kl. 10.00-16.00
Söndag 3/12 kl 10.00-16.00

Fritt inträde!
Parkering 50kr. per bil. Köpes kontant eller med swish. Parkeringsbiljett uppvisas när ni lämnar parkeringen.

Våra försäljare tar swish, kontanter eller kort vid betalning. Några hanterar inte kontanter.

Varmt välkomna att fira in första advent med oss i Wira Bruk!
I siffror

262 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

760 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Wira Bruk). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sagolik Julmarknad, Wira Bruk

POPULÄRT I Österåker JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Österåker

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli