• Evenemang idag
Tisdag
13
Mars 2018
Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg

Anders Magnusson - Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget

Anders Magnusson - Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget
Lokal: Radisson Blu Metropol Hotel, Carl Krooks gata 16
Plats / Ort: Helsingborg
Datum: 2018-03-13
Starttid: 18:00:00
Sluttid: 20:30:00
Pris: 395 kronor


Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget! är ett föredrag som ger verktyg för livet. Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill.
Separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat. Livet är fullt av upp- och nedgångar. Samtidigt som vi lär oss mycket om hur vi skaffar oss saker, får vi lära oss förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.


Bristande kunskap om hur vi kan få läkning för att kunna gå vidare leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att leva din fulla potential här och nu.


Lär dig mer om

Mod till förändring
Kraft till handling
Nycklar till frihet
Släpp dina inre hinder
Konsten att förlåta


Efter flera år med fullsatta föreläsningar i Stockholm, Göteborg och Malmö kommer nu Anders Magnusson tillsammans med Wimab till en ort nära dig. En föreläsningen som ger dig verktyg för livet, så att du kan leva din fulla potential.
BONUS! Boken Sorgbearbetning ges som en bonus till samtliga närvarande åhörare (ord.pris 230 kr). Ingen efterdistribution.För biljett: https://wimab.se/produkter/foerelasningar/anders-magnusson-skapa-det-liv-du-vill-e28093-dumpa-bagaget-helsingborg-2018-03-13-1800
I siffror

383 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli