Onsdag
7
Februari 2018
Kalmar nation Uppsala

Standup på Kalmar Nation - Martin Soneby m.fl.

Det är dags för årets första Standup på Kalmar! Vi är tillbaka med en härlig blandning av både nya och etablerade komiker. Inled vårterminen med en skrattfest i goda vänners sällskap!

Sittplatsbiljetter finns att köpa i Pub Kronan en vecka i förväg, den 31 januari från kl. 18.00. Bokar ni som sällskap bordsplaceras ni tillsammans. Kalmariter får tillbaka 20 kr i dörren mot uppvisande av nationskort. Ett begränsat antal ståplatsbiljetter säljes i dörren under den aktuella kvällen.

Biljettsläpp: 31 januari
Pris: 60 kr för kalmariter/ 80 kr övriga
Nationskort krävs
Dörrarna öppnar kl 18:00
Showen börjar 20:00

KVÄLLENS KOMIKER:

MARTIN SONEBY
Komikern bakom den omåttligt populära podcasten AMK Morgon. Sedan debuten 2005 har han blivit en av landets mest etablerade komiker och syns regelbundet runt om i Sverige med bl.a. AMK late night. Nyligen även förtalsanmäld för något Ahmed Berhan sa.

ELIN ALMÉN
Hon syns flitigt på de största stand up-scenerna i landet och det är lätt att förstå varför. Med en glödande utstrålning och ruskigt tajta punchlines fäller Elin Almén vilket rum som helst.

JOHAN HURTIG
Modebloggare OCH en riktigt rolig prick som uppträtt på de flesta klubbar. Senast turnerade han Sverige runt tillsammans med sin fru Johanna Wagrell och showen Är du sur? - en standupföreställning om att bli ihop.

EMMA BÄCKSTRÖM
Emma Bäckström är en tredjedel av gruppen Hela Baletten som gjort humor i Studentradion och suttit upp en hyllad show på Reginateatern. Nu har hon äntrat standupvärlden - och snart även Kalmars Nations scen.

JOHN OLSSON
Ännu ett färskt ansikte på den svenska standupscenen som snabbt fått uppträda på större klubbar, såsom Oslipat i Stockholm. Snabbtänkt och rolig. En stadig komiker på uppgång helt enkelt.

MC: ADAM VON FRIESENDORFF
Ja, det är han igen.
I siffror

16 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

573 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kalmar nation). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Standup på Kalmar Nation - Martin Soneby m.fl., Kalmar nation

POPULÄRT I Uppsala JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Uppsala

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Mars