26-19
Feb-Mar 2018
Rundelsgränd 2A Uppsala

Förbättra dina relationer: 4-veckorskurs

Vi har många olika relationer: både på jobbet, hemma, och i vårt sociala liv – och vi vill alla ha goda relationer. Under kursens gång kommer du att lära dig hur du ska utveckla ett gott hjärta för andra människor och inte bara för dina närmaste, utan även känna kopplingar till fler och fler människor i ditt liv.

Du kommer att få lära dig hur du kan tycka om andra, även de som du vanligtvis uppfattar som jobbiga och besvärliga. Många tycker att vårt samhälle präglas av likgiltighet, och detta är något som vi aktivt vill jobba emot på våra kurser genom att utveckla positiva attityder och förhållningssätt gentemot andra.

Syftet med meditation är att göra sinnet lugnt och rofyllt, och när vårt sinne är rofyllt, och vi känner oss nära andra, så kan mycket annat falla på plats i vårt liv. Många av våra vanliga problem försvinner och vi känner oss nöjda och tillfreds.

Varmt välkomna!

Lärare: Kajsa Norbäck
Kajsa är född och uppväxt i Uppsala. Hon kom i kontakt med Kadampabuddhism på Tara Center i Stockholm 2012 och var med och etablerade filialen i Uppsala 2016. Kajsa utbildar sig i beteendevetenskap och psykologi på Uppsala universitet. Hon har en naturlig förmåga att kommunicera de kraftfulla och praktiska fördelarna med meditation och Buddhas läror på ett varmt och tydligt sätt.

Observera att kursen stod som 5 veckorskurs tidigare, men ges som 4 veckorskurs med start 26 februari.

Tid: 19:00-20:30

Biljetter: https://mediteraistockholm.se/uppsala/#my-anchor-22

I siffror

288 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Uppsala JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Uppsala

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Mars