Lördag
6
Oktober 2018
Berwaldhallen Stockholm

The Tallest Man on Earth

THE TALLEST MAN ON EARTH [SE]
6 oktober – Stockholm, Berwaldhallen
Biljettsläpp fredag 16 mars klockan 12:00 via luger.se/the-tallest-man-on-earth.

________
The Tallest Man on Earth är Kristian Matsson, en av de finaste och mest innovativa trubadurer det här landet har avlat fram. Med lika delar känslofyllt gitarrplock som genomvackert textmaterial har Matsson blivit en angelägenhet för hela världen, kapabel till att få vem som helst på fall. I dag släpper The Tallest Man on Earth låten ”An Ocean” – den första i en serie betitlad ”When the Bird Sees the Solid Ground”. Till varje låt kommer en ackompanjerande video regisserad av Matsson själv att släppas, och totalt kommer hela serien bestå av fem släpp. I samband med det kan vi även meddela att The Tallest Man on Earth beger sig ut på en soloturné med nedslag på flera platser på kontinenten – däribland två på svensk mark. 6 oktober intar The Tallest Man on Earth Berwaldhallen i Stockholm, och 7 oktober Draken i Göteborg.
+ Visa hela texten

I siffror

595 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1640 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Berwaldhallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  The Tallest Man on Earth, Berwaldhallen

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April