• Evenemang idag
7-8
Dec 2018
Yogahuset Falun, Garvaregatan 1, “Rosa kyrkan” Falun

Meditationskurs: Övervinn din ilska

“Vi kan komma ihåg att varje tillfälle att utveckla ilska, är också ett tillfälle att utveckla tålamod” - Geshe Kelsang GyatsoDel I: Introduktion | Fredag 7 december 18:30-20:00 (75kr)
Del II: Fortsättning | Lördag 8 december 12:00-16:00 (300kr)
Föranmälan krävs och man kan anmäla sig på del I, eller del II eller båda.Ilska kan ta många former, från mindre irritation till rasande vrede, men det är alltid en smärtsam och destruktiv upplevelse. När vi är arga tappar vi vår perspektivförmåga, förstorar allting och skyller ofta våra problem på andra. Ord och handlingar som uppstår ur ett ilsket sinne skadar både oss själva och andra. För många av oss, plågar ilska vårt sinne nästan varje dag och förstör vår sinnesro gång på gång…men det finns hopp! Genom att studera Buddhas läror kan vi lära oss hur vi förminskar frekvensen och intensiteten av vår ilska och slutligen får den att upphöra helt. Genom att föregå med gott exempel, och att vara tålmodiga, lugna och generösa, kan vi inspirera vår omgivning att göra på samma sätt!Tara Centers huvudlärare, Kelsang Jangdom, håller kurserna som inkluderar både rogivande meditationer och inspirerande föreläsningar. Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk 2010. Med glädje och lätthet förmedlar han de kraftfulla fördelarna med modern buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar - på ett sätt som är lätt att praktisera och ta till hjärtat.Anmäl dig på: https://mediteraistockholm.se/falun/#tab-id-2Dela evenemanget på facebook: https://www.facebook.com/events/2216171215282930/

I siffror

364 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Falun JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Falun

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Mars