• Evenemang idag
Måndag
9
September 2019
Good Morning+ Hotel, Gustav Adolfs gata 47 Helsingborg

Ta makten över din stress

BILJETTER: https://magnetevent.se/Event/ta-makten-over-din-stress-30692/En föreläsning om strategier för ett liv i balans.* Känner du dig stressad?
* Har du svårt att få allt att gå ihop?
* Undrar du vad forskningen säger om stress?Forskarna är överens om att vi kan förebygga dagens stress och utbrändhet. Det första steget är att skaffa rätt kunskaper, verktyg och insikter om ämnet.Med en blandning av allvar och lättsamhet sammanfattar jag aktuell hjärn-, sömn- och stressforskning på ett populärvetenskapligt sätt. På min föreläsning får du konkreta tips och strategier kring hur du kan hantera och lösa situationer med många bollar i luften, livspussel, höga krav och störande avbrott i arbetet. Detta är verktyg som du kan ha stor nytta av, både i ditt arbete och privatliv.Du kan ta makten över din stress och undvika sjukskrivningar och utbrändhet.UR INNEHÅLLETFöreläsningen är drygt två timmar inklusive paus och innehåller bland annat följande:* Hjärnan – Varför hjärnan blir skadad under stress och hur vi undviker det.
+ Visa hela texten

I siffror

229 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April