13-14
Apr 2024
Dansens Hus / Bonniers Konsthall Stockholm

Jefta van Dinther - UNEARTH

I Unearth samlar Jefta van Dinther tio dansare med en avskalad och kraftfull koreografi av kropp och röst. Unearth är centrerad kring vår mänskliga drivkraft att återupprätta – och längtan efter att återuppleva – där kroppens möjligheter och oförmågor driver verket framåt genom rituella upprepningar.

I detta durational performance bjuder van Dinther in publiken till upprepningens intensitet och introspektionens sötma. Dansarna vänder ut och in på sig själva och blottlägger djupt rotade föreställningar kring släktskap, det levande och det döda. Med endast rörelse och röst, i konsthallens råa och särpräglade rum, gräver van Dinther med Unearth i kroppen som material och skapar en emotionellt intensiv upplevelse.

Biljetter & tider

Lördag 13 April 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 14 April 2024 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

26 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Dansens Hus / Bonniers Konsthall natten mellan 13 och 14 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dansens Hus / Bonniers Konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jefta van Dinther - UNEARTH, Dansens Hus / Bonniers Konsthall

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Mars