• Evenemang idag
Lördag
6
April 2024
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

SAMTAL PÅ DUNKERS: Olof Lundh

Olof Lundh är journalist på TV4 och har varit med och byggt upp webbplatsen Fotbollskanalen från grunden. Han skriver även krönikor om idrott och affärer i Dagens Industri och har en egen podcast där han intervjuar personer ur fotbollens värld. Han har både utsetts till årets sportjournalist och tilldelats priset som årets nyhetsjournalist. Lundh har deltagit alla säsonger i frågesportprogrammet Alla mot alla och sägs vara en riktig vinnarskalle. Han har skrivit böcker om såväl Allsvenskan som herrlandslaget i fotboll. Hans senaste bok Templet i öknen – så köpte Qatar världens största sport är den första bok som skrivits om sporttvätt i Sverige, och handlar om hur idrott och politik lever i symbios i dagens fotbollsvärld. Med boken går Olof Lundh till botten med korruptionen och hyckleriet i den globala fotbollen samt hur den sålt ut vartenda ideal den hade. Med boken nominerades han till Årets röst i Stora journalistpriset.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SAMTAL PÅ DUNKERS: Olof Lundh, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April