9-9
Nov 2024
CIK-Centrum för Idrott och Kultu Knivsta

Babblarna & Tjingeling-affären

Efter 950 färgglada föreställningar med Babblarna, kommer en helt ny svängig och interaktiv musikal för småttingar, ”Babblarna & Tjingeling-affären”.
Babblarna har byggt en affär där man kan köpa massor av roliga saker och få sånger på köpet! Barnen i publiken får hjälpa Klonk att ”Tjingeling-plinga” när Babblarna handlar. Bobbo vill handla först och Babba tar betalt. Diddi förvandlar hela affären till en buss och låter vägen svänga både hit och dit. Dadda vill köpa spik och brädor för att bygga en trädkoja. Doddo vill trolla och köper en magisk trollerihatt. Bibbi köper målarfärg och låter barnen i publiken välja vilka färger som den stora penseln ska måla med. Vi flyger över kullarna – sträck ut armarna och följ med!
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 9 November 2024 11:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 9 November 2024 14:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

9 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära CIK-Centrum för Idrott och Kultu natten mellan 9 och 10 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(CIK-Centrum för Idrott och Kultu). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Babblarna & Tjingeling-affären, CIK-Centrum för Idrott och Kultu

POPULÄRT I Knivsta JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Knivsta

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
November