Söndag
27
Oktober 2024
Teatersalongen Folkets Hus Degerfors

PATRIK ISAKSSON - En intim konsert fylld av hits!

Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill” och ”Kom genom eld” – låtar som nu går igen och fastnar i en ny generation. Han har också spelat in duetter med bland annat Marie Fredriksson, Joey Tempest, Anders Glenmark och Helene Sjöholm. 2023 släppte Patrik Isaksson sitt första studioalbum på 12 år och är det mest personliga han gjort. En resa, en bergochdalbana, en utmaning där Isaksson närmat sig kärnan i det han förmedlat ända sedan debuten 1999. Förra året släppte Patrik Isaksson albumet ”Mellan hopp och förtvivlan” som är inspelat bland annat i klassiska Atlantis-studion i Stockholm och rör sig musikaliskt mellan episka refränger och återhållsamma poppärlor. Närmast i april släpper Patrik Isaksson en ny singel som följs av ytterligare singelsläpp. Under denna unika och intima konsert i Degerfors, får du lyssna på Patriks låtar från hela hans karriär, från första albumet till idag, äkta och nära.

Biljetter & tider

Söndag 27 Oktober 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

37 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Teatersalongen Folkets Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. PATRIK ISAKSSON - En intim konsert fylld av hits!, Teatersalongen Folkets Hus

POPULÄRT I Degerfors JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Degerfors

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Oktober