• Evenemang idag
Torsdag
27
Juni 2024
NÖJESFABRIKEN Karlstad

STEFAN SUNDSTRÖM MED BAND

Stefan Sundström är äntligen tillbaka i stan för en rejäl dos rock’n’roll på Innergården. 27 juni står han med fullt band på Innergårdens scen.
”Fan vi är ju i princip från Värmland. Åtminstone till hälften. Vi är Sista Jäntan, östan om sträss och präss och västan om krogera. Vi har tröttnat på råttrejset i Stockholm och behöver lufta oss. Och eftersom halva bandet består av värmlänningar tar vi oss nu till Karlstad. Vi ska ta tillbaks punken fråån Trumps ruttna gäng. Han plankar bara Jonny Rottens mediala stil men har inte Jonnys intelligens. Vi spelar rocknroll för och en och annan Visepoplåt. Visepop är stort i Norge, där är jag Kongen av Visepop. Så ta nu och kliv opp ur lingonriset och ta er in till stan. Karlstad alltså.”
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 27 Juni 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. STEFAN SUNDSTRÖM MED BAND, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Karlstad

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni
Juli
Augusti
September