Onsdag
31
Juli 2024
Dunkers kulturhus Helsingborg

Art&Soul: kroppsnärvaro och intuitivt skrivande

Under sensommaren har du möjlighet att utforska ditt inre genom konsten och programserien Art&Soul. Vi bjuder på chakra, healing, tarot, intuitivt skrivande, meditation och kroppslig närvaro. Kan konsten fungera som en kanal in i vårt undermedvetna? I den här workshopen fokuserar vi på kroppsnärvaro och intuitivt skrivande.
Utforska din intuition och känsla genom kreativt skrivande. Vi inleder workshopen med en uppvärmning som sätter oss i kontakt med våra kroppar. Genom enkla skrivövningar dyker vi sedan in i Arvida Byströms bildvärld, som är fylld av nakenhet, surrealism, rosetter, stilettklackar och färgen rosa. Du får utrymme att utforska kreativa impulser och spontana känslor kring kroppen och de feminina uttrycken. Tillsammans skapar vi en tillåtande miljö.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Onsdag 31 Juli 2024 17:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Art&Soul: kroppsnärvaro och intuitivt skrivande, Dunkers kulturhus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Helsingborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli