24-24
Okt 2024
Dansens Hus Hallen Huddinge

Johanssons pelargoner och dans - Verkligheten är rund

Verkligheten låter sig inte fångas av språket. Verkligheten är uppmärksamhet överallt hela tiden. Verkligheten både är och inte är. Verkligheten är lyssnande och understödjande. Verkligheten är rund.

VERKLIGHETEN ÄR RUND låter oss mötas i det storslagna och irrationella, i kroppens och röstens ytterligheter. Föreställningen tar avstamp i små barns unika förmåga till hängiven lek och oförställt intresse för omgivningen. Med rörelse, ljus, ljud och form utforskas kontaktskapande och hur vi kan mötas bortom språket. Vi studsar och vilar i ett eko, ljudar och rullar över ett mörkt hav. Föreställningen utgår från att språket aldrig kan fånga in verkligheten såsom den är, eftersom begreppen är kantiga medan verkligheten är rund.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 24 Oktober 2024 10:00 Boka hos Ticketmaster
Torsdag 24 Oktober 2024 14:00 Boka hos Ticketmaster
Tips på boenden nära Dansens Hus Hallen natten mellan 24 och 25 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dansens Hus Hallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Johanssons pelargoner och dans - Verkligheten är rund, Dansens Hus Hallen

POPULÄRT I Huddinge JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Huddinge

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Oktober