• Evenemang idag
Måndag
14
Oktober 2024
Kungsbacka Teater Kungsbacka

Instructions for a Teenage Armageddon

Efter utsålda hus i London – nu kommer den drastiska monologen i en svensk översättning och iscensättning. Hur tar vi oss genom det kaos som tonåren kan vara?
En berörande och vansinnigt rolig coming-of-age story om en tjej som trots allt tog sig igenom sina stormiga tonår. Eileen är tretton år när hennes syster går bort i anorexia. Katastrofen skickar henne in i en tid av tuffa, nästan osannolikt brutala händelser. Med ett rappt publiktilltal och mycket svart humor får vi följa Eileen från tretton till sjutton års ålder, genom sin omtumlande metamorfos. En resa som navigerar i hur sorg och trauma kan sätta sina spår, om ensamheten och ilskan som tar över. Om att förlora sitt fotfäste, om kärlek, sex och nya oönskade familjemedlemmar.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Måndag 14 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Tips på boenden nära Kungsbacka Teater natten mellan 14 och 15 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Instructions for a Teenage Armageddon, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Kungsbacka

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti
September
Oktober
November