Söndag
3
November 2024
Gävle Konserthus Gävle

Hyllningsshow för Svenne Hedlund & The Hep Stars

It's Nice to Be Back - Den redan populära hyllningsshowen för Svenne Hedlund och The Hep Stars kommer till Gävle i november!
Upplev en magisk hyllning till musiklegenden Svenne Hedlund, som tragiskt lämnade oss i december 2022 med ett stort tomrum efter hans musik och sångröst. Svenne Hedlund blev en stor idol för många och hans stora genombrott skedde i Hep Stars på 60-talet. Senare blev det paret Svenne & Lotta som slog igenom stort och turnerade runt i Sveriges Folkparker. Hyllningsshowen för Hedlund och The Hep Stars har gjort succé under våren 2024 i konserthus med stående ovationer och en publik som gett showen topprecensioner. Artisterna som alla var vänner till Svenne Hedlund och har sett upp till honom vill nu bjuda på en nostalgisk resa med de absolut största hitsen från The Hep Stars.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Söndag 3 November 2024 17:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hyllningsshow för Svenne Hedlund & The Hep Stars, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Gävle

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli
September
Oktober
November