Tisdag
26
November 2024
Gävle Konserthus Gävle

Trail up North

Efter stora framgångar både i Sverige och utomlands, och inte minst efter två års bejublade julkonserter i Gävle Konserthus (I Midvintertid) återvänder nu folkmusiktrion Northern Resonance till Gävle med ett nytt samarbete, tillsammans med den belgiska duon Siger!
Trail up North är ett spännande samarbete mellan den svenska stråktrion Northern Resonance och belgiska duon Siger. Musikerna möttes för första gången på Womex 2021 i Porto där en stark vänskap och längtan efter att skapa musik tillsammans växte fram. Samtliga medlemmar är rotade i traditionsmusiken från regionerna där de växte upp i respektive land och delar en passion för att förnya traditioner och nå ut med instrumentalmusiken till en bredare publik. Med hardingfela, viola d’amore, nyckelharpa, oktavmandola och diatoniskt dragspel skapar grupperna ett varmt sound som tar med åhörarna på en resa från Västeuropa upp till Norden. Med sig har Siger ytterligare två musikvänner, och på scenen ser vi ett riktigt starkt och varierat band med stor folkmusikalisk bakgrund.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 26 November 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trail up North, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Gävle

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
September
Oktober
November