Torsdag
26
September 2024
Gävle Konserthus Gävle

Jaime & Nemanja - Återkomsten

Jaime Martin DIRIGENT
Nemanja Radulovic VIOLIN
Gävle Symfoniorkester

R. WAGNER Den flygande holländaren, uvertyr
M. REGER Romantisk svit
L. V. BEETHOVEN Violinkonsert
Vår tidigare chefdirigent Jaime Martín tar dig med i en helkväll av passionerad musik med den makalöse violinisten Nemanja Radulovic! Deras samarbete lyfter fram den odödliga skönheten i Beethovens violinkonsert, ett verk som kombinerar djup känslighet med virtuos teknik. Radulovics gripande tolkning garanterar att varje ton träffar hjärtat. Följ med oss på en fortsatt resa genom romantiken med Max Regers Romantisk svit, där Martíns känsliga ledning väver samman ett rikt musikaliskt landskap. Konserten erbjuder en unik möjlighet att uppleva två mästerverk, presenterade av några av de mest framstående musikerna i vår tid. Varje not lovar att bli en minnesvärd upplevelse, laddad med känslor och skönhet.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 26 September 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jaime & Nemanja - Återkomsten, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Gävle

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
September
Oktober
November